Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > SK forum- Pista613

o Navštíveno 1023x o
o 23.06.2008, 22:56 | martan01
Kluci zna nekdo clena z SK Fora...Pista613 ? ? Omylem jsem mu odeslal balik jako obyc,zasilku- ne dobirku.!! On balik vyzvedl. Samozrejme nezaplatil. Ted to vypada ze dela mrtveho brouka. Co stim ??

o 23.06.2008, 23:46 | Midnite
že seš ale trubka... nic jiného s tím neuděláš, teda jestli si nechceš udělat výlet a vysvětlit mu to jinak..
o 24.06.2008, 00:03 | martan01
trubka je slabe slovo. Odesilal jsem 3 baliky. 2x CR a 1x SR.
o 24.06.2008, 00:52 | Syrup
:))))))))) Tak to je dobry, nechces mi taky neco poslat??
o 24.06.2008, 01:33 | martan01
kdyz je nekdo hovadko jak ja . Tak dokaze ledacos.
o 24.06.2008, 11:45 | Martas
No každopádně jak jsi mi říkal, že jsi ho kontaktoval a že se ti vysmál, tak bych asi neviděl jinou možnost, než si udělat výlet :-( Docela jsem byl překvapen, že se takovýhle hovádka ještě najdou. Přece ze sebe nenecháš dělat takovouhle vokurku!!! Ono se toto dá řešit několika způsoby, bud narazíš na slušného člověka, který to pochopí a na účet ti zašle peníze, nebo narazíš na podobného zm.da, který si z tebe dělá prdel a ten nic jiného než do držky nezaslouží. Tohle se může stát každému, i když je to fakt extrém :-))))
o 24.06.2008, 14:07 | Pysta
Martan, ty si cisty kokot, alebo to zo seba len ZASE robis?
Za prve - keby som Ti nebol napisal ze si mi to neposlal na dobierku, ale obycajnou zasielkou, tak o tom ani NEVIES!
Za druhe - kludne sem pastni ten odsek kde som sa Ti VYSMIAL Ty inteligent.
Za tretie - dneska na icq ti pisem mail kam mi mas poslat svoje bankove spojenie, kedze sa Ti nechce cakat kym niekto z Blavy pojde smer Pragl a $$$ by Ti doniesol bo kupujes kocar ci keru mater a potrebujes ich okamzite. Mna prevod do ciech stoji dalsich zbytocne 300sk

Tymto prispevkom si ma fcul ale prudko dozral chalan.
o 24.06.2008, 14:41 | choroner
martan01> jasne ze pozna a preto to co tu ty vypisujes je totalna PICOVINA !
Martas > kludni hormon
o 24.06.2008, 15:24 | pelo
takže Pistu poznam jak moje boty, je to moj " brat ". Viem ako sa ten človek sprava , ako jedna a preto neverim martan01 ,že by ti hento pisal čo tu pišeš ty, a dalsia vec je ta, ze chalan ti sam povedal , ze si to poslal zle a ,že to chce riesit tak neviem čo tu trepeš. Na tvojom mieste sklopím hlavu a verejne sa mu ospraverdlnim.. a mimochodom pistu pozna dost ludi aj odtialto aby to neznelo zaujeto z mojej strany
o 24.06.2008, 18:54 | 137
...tak toto je sila...vlastnu chybu otocit voci cloveku, ktoreho pozname ako super chlapa a neuviest naschval podrobnosti je hnus...

...martan01...no cakam ci mas gule a ospravedlnis sa...
o 24.06.2008, 19:55 | Martas | Upraveno: 2008-06-24 19:56:06
já se omlouvám za formu jakou jsem napsal můj příspěvek, poznal jsem Pela, obchod s ním byl naprosto ok. Jestli on se za Pistu zaručil, tak to vše dobře dopadne :-)
o 24.06.2008, 20:49 | Pysta
Tu ale absolutne nejde o to kto koho pozna, alebo kto sa za koho zaruci preboha. Keby som na AHC a TKS nemal kamaratov tak som automaticky curak?
Najskor si ale kazdopadne pockam na prispevok martana nez zacnem hocico riesit
o 24.06.2008, 21:03 | Martas
To Pysta - omlouvám se, ale aktivitu máš tady na foru 4, což zrovna není vysoké číslo, aby Tě tady na foru někdo znal. proto píši to spojení s Pelem.
o 24.06.2008, 22:35 | pelo
tak chalani ja myslim, ze uz stacilo, je to vysvetlene ospravedlnenie Martas spravil za čo si ho cením, ano poznam aj jeho osobne , super pristup, dohoda, jednanie, preto mi nešlo do hlavy, ze by tak hned zautocil.

btw. za Pistu polozim zivot :)

myslím, že by sa to uz nemalo rozpytvavat dalej, moj nazor
o 25.06.2008, 16:12 | Pysta
Nerad sa v tom zase hrabem, ale ked niekto povie A, nech povie aj B. A kedze sa to zacalo verejne, rad by som to aj verejne ukoncil ;-)
Od napisania tohto prispevku mi martan01 nenapisal ani tu, ani na TKS, ani na ICQ, ani na mail. Ani muu ani buu
Martan01: ked uz nic ine, posli mi aspon Tvoje cislo uctu na mail.
Dakujem
o 25.06.2008, 21:07 | martan01
Ahoj kluci , ted jsem prisel k PC.
To Pysta omlouvam jse za tuto propagaci tvojeho niku !! :-) Psal jsem Ti meil na starou adresu. A marne cekal na odpoved. Navic v dobe kdy jsi nebyl na AHC. Ted je vse vysvetleno.

Pro ctenare balik byl mnou odeslal spatne ! A komunikace zrejme vazla z me strany.

To Pelo na Macose jsem byl pritomen pri predavani radia Martasem. A ver ze kdybych tusil ze jse jedna o nekoho s tve prizne tak jsem sem nic neuvadel.
o 25.06.2008, 21:11 | martan01
To Martas na spatne odeslanou zasilku Mi upozornil Pysta sam. A jeho 1 vzkaz znel tak jako ze uz nic od nej neuvydim. Alespon Me to tak prislo. Az pak jsem mluvil stebou. A az pak jsem mu psal na jeho stary meil.
o 25.06.2008, 21:59 | martan01
Vse vysvetleno po ICQ. Omluva na me strane !
o 25.06.2008, 23:59 | pelo
tak som rád, že to je uz za nami a vsetko je OK :))

dufam, ze sa raz budeme spolu všetci zabavat niekde pri pivku na tejto prihode,
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3595 sekund.